SOS Fshatrat e Fëmijëve
1
2
3

     

Kompani Partnere

Print

Kompani Partnere

 

Behuni kompani partnere duke kontribuar nepermjet paketes se sponsorizimit te familjes buxhetin
e 7 femijeve. Ne kemi 4 paketa qe mund tju ofrojme:

Paketa Bronz, e cila sponsorizon buxhetin e 7 femijeve, perfshi ushqim veshmbathje, edukim,
kujdes mjeksor, aktivitete sportive dhe argetuese dhe gjithçka tjeter ne jeten e femijes.

Paketa Argjend, e cila sponsorizon buxhetin e 7 femijeve,mirembajtja e godines (lyerje, zevendesim apo
riparim orendish shtepiake).

Paketa Flori, e cila sponsorizon buxhetin e 7 femijeve, mirembajtja e godines (lyerje, zevendesim apo riparim orendish shtepiake), 1/2 e shpenzimeve utilitare te familjes (drita, uje, telefon, gaz, dru zjarri etj).

Paketa Platin, e cila sponsorizon buxhetin e 7 femijeve, mirembajtja e godines (lyerje, zevendesim apo riparim orendish shtepiake), te gjitha shpenzimet utilitare te familjes (drita, uje, telefon, gaz, dru zjarri etj).

Ajo çka ne mund te bejme per ju eshte tju japim nje vend te veçante ne webin tone si kompani partnere, tju japim
vend ne publikimet tona, tju mundesojme logon tone ne ambjentin tuaj te punes si dhe vendosjen e logos suaj ne
website-n tone, te bejme publik financimin tuaj dhe tju bejme shembull pozitiv per kompanite e tjera.

Ne ju ofrojme 100 % transparence duke iu mundesuar raporte te qarta financiare ne lidhje me kontributin tuaj.

Ky eshte momenti i duhur per te nisur nje bashkepunim!

 

MENU