SOS Fshatrat e Fëmijëve
1
2
3

     

Pergjegjesia sociale ndaj komunitetit

Print

Pergjegjesia sociale ndaj komunitetit

 

Pergjegjesia sociale e kompanive eshte kontribut aktiv dhe vullnetar i kompanive ose bizneseve
me qellim te permiresimit te kushteve sociale, ekomike dhe mjedisore te nje target grupi te caktuar.

Pergjegjesia sociale e kompanive deshmon per nje kompani ose biznes te madh, te fuqishem,
te ndjeshem ndaj komunitetit dhe po ashtu kontribon ne permiresimin e pozites se tyre
konkurruese ne treg.

Nje kompani qe ka si politike te veten pergjegjesine sociale ndaj komunitetit nderton besueshmerine
e saj, rrit dhe pasuron imazhin e biznesit, fuqizon marken/brandin e vet dhe kontribon ne perfitimin
e ndjeshem afatgjate duke ndikuar edhe ne :


 • Performance te permiresuar financiare,

 • Rrit moralin, angazhimin dhe performancen e punonjesve,

 • Zhvillon aftesite dhe ndjenjen e krenarise te punonjesit,

 • Fuqizon imazhin e kompanise,

 • Terheq investitore te rinj,

 • Rrit besueshmerine dhe preferencen e klientit ndaj tij.


 • Parimet e iniciativave te Pergjegjesise Sociale te Kompanive ose Bizneseve bazohen ne dy shtylla:

  1. Respekti per vlerat etike, njerezit, komunitetin dhe mjedisin,
  2. Biznesi nuk eshte i ndare nga pjesa tjeter e shoqerise, ai eshte i ndervarur nga shoqeria.

  Premtimi i kompanive permes rolit ne aktivitetet e pergjegjesise sociale eshte ndertimi i nje
  shoqerie me te mire dhe me te qendrueshme per te gjithe ne!

  Perfshihu ne Aktivitetet e Pergjegjesise Sociale!

  Kontakto Tani:

  Cel : 00355 68 90 44 676
  Tel : + 355 4 2415 972 ext 15
  Fax : +355 4 2415973

   

  MENU