SOS Fshatrat e Fëmijëve
1
2
3

     

Aktivitete te Pergjegjesise Sociale

Print

Aktivitete te Pergjegjesise Sociale

 

Kompani mike : kontribon periodikisht ne te ardhura per femijet tane.

Fushata Dhuro Kusurin : kompania zhvillon nje fushate ku mundeson qe klientet e vet te dhurojne per
femijet tane kusurin e mbetur nga blerja e bere.

Financimi i nje prej programeve tona: ne ushqim, veshmbathje, edukim, shendetesi apo shtepite-familje,

Produkte qe mbeshtesin kauzen tone: krijimi i nje marreveshjeje midis SOS Fshatrat e Femijeve Shqiperi
dhe kompanise suaj qe ne nje produkt te shportes qe ju tregtoni te vendosim logon tone duke nxitur shitjen
e produktit per te ndihmuar femijet tane.

Produkte per ngritjen e fondeve: kompania juaj mund te blej te ne produkte me qellim ngritjen e fondeve
te Fshatit SOS sic jane: kartolinat, pikturat, kalendaret etj ne te cilat ne mund te vendosim edhe logon
e kompanise suaj.

Donacione ne mallra apo sherbime: sipas nevojave qe ne kemi per femijet.

Pune vullnetare e kompanise: perfshirja e punonjesve tuaj ne kauzen tone, zhvillimi i
eventeve te perbashketa, aktivitete specifike per ngritjen e fondeve, dhurimi i kohes suaj.

Na ftoni ne ambjentet tuaja per te informuar punonjesit tuaj per punen qe ne bejme dhe ti
paraqesim atyre kerkesen per te kontribuar sado pak nga paga e tyre.

Perfshihu ne Aktivitetet e Pergjegjesise Sociale!

 

MENU