SOS Fshatrat e Fëmijëve
1
2
3

     

Donacione ne mallra dhe Sherbime

Print

Donacione ne mallra dhe Sherbime

 

I dashur Mik,

Ju mund te na ndihmoni edhe duke dhuruar nje pjese nga produktet apo sherbimet tuaja.
Ne si çdo familje kemi nevoje per shume produkte, si: ushqime, veshmbathje,
materiale higjenike etj.

Po ashtu Ju mund te na ofroni sherbimet tuja per femijet si: sherbime shendetesore,
sherbime dentare, barna, kurse profesionale apo te gjuheve te huaja, si dhe aktivitete sportive.

Duke na dhuruar Ju na ndihmoni ne uljen e shpenzimeve tona duke bere te mundur
qe ne te perkujdesemi per me shume femije qe jane ne nevoje.

Nese kompania juaj deshiron te dhuroje ne produkte apo sherbime ju lutem kontaktoni:

Migena Loli

Koordinatore per Mbledhjen e Fondeve

Cel : 00355 68 90 44 676
Tel : + 355 4 2415 972 /ext 15
Fax : +355 4 2415973

migena.loli@soskd.org.al

Ndihma juaj eshte shume e vlefshme per ne, dhuroni tani!

 

MENU