SOS Fshatrat e Fëmijëve
1
2
3

     

Kontribo nga Paga JOTE!

Print

Kontribo nga Paga JOTE!

 

Ju mund te kontriboni me nje shume te caktuar çdo muaj nga paga juaj.
Ska rendesi sasia qe ju dhuroni me teper sesa perkushtimi juaj qe deshironi te
ndihmoni femijet tane me mundesite tuaja.

Miq te tille ne i quajme donator te perkushtuar dhe jane shtylla kryesore e donacioneve
qe ne marrim ne rang global.

Behu dhe Ti Donator, me aq mundesi sa ke!

Ne e vleresojme shume kete!

Nese ju personalisht deshironi te na mbeshtesni ne kete menyre apo kompania juaj deshiron
te informoje punonjesit e saj per kete mundesi ju lutem kontaktoni :

Migena Loli
Koordinatore per Mbledhjen e Fondeve

Cel : 00355 68 90 44 676
Tel : + 355 4 2415 972 /ext 15
Fax : +355 4 2415973
migena.loli@soskd.org.al

ose derdheni shumen qe do kontriboni ne numrin tone te llogarise:

Banka Credins
00000185006
IBAN: AL21 2121 1016 0000 0000 0018 5006

 

MENU