SOS Fshatrat e Fëmijëve
1
2
3

     

Na ndihmo pa Kosto!

Print

Na ndihmo pa Kosto!

 

Kete mund ta beni nga shtepia, puna apo shkolla!

Tregoji nje miku per ne!

Sa me shume te dine rreth SOS Fshatrat e Femijeve Shqiperi aq me mire eshte!
Ndihme nuk do te thote vetem kur derdh ne llogarine tone nje shume te caktuar por edhe
kur flet me te tjeret, qe ata te njohin punen tone.

Na rekomando

Na rekomando te kompanite qe kane si fokus ndihmen ndaj femijeve dhe ato qe
permbushin pergjegjesine sociale ndaj komunitetit duke dhuruar per te.

Kontakto:
Migena Loli
Koordinatore per Mbledhjen e Fondeve

Cel : 00355 68 90 44 676
Tel : + 355 4 2415 972 /ext 15
Fax : +355 4 2415973
migena.loli@soskd.org.al


 

MENU