SOS Fshatrat e Fëmijëve
1
2
3

     

Bli nje dhurate dhe ndihmo Femijet

Print

Bli nje dhurate dhe ndihmo Femijet

 

Kartolinat

Pjese e punes sone jane edhe aksesoret me logon e SOS qe ne shesim per te mbledhur fonde.
Ne prodhojme kartolina me vizatimet e bukura te femijeve tane dhe i shesim ato per te siguruar fonde.
Per kete qellim organizojme Fushaten e Kartolinave ne muajt Tetor, Nentor dhe Dhejtor nepermjet
te ciles Ju jo vetem qe mund te uroni miqte dhe te afermit tuaj por edhe kontribuoni ne mirrerritjen
dhe mirreedukimin e femijeve per te cilet ne perkujdesemi.

Nese ju apo kompania juaj deshiron qe per nje event te veçante apo promovues te
shperndaje kartolina ju lutem na kontaktoni dhe ne mund ti printojme ato ne çdo kohe qe ju deshironi.

Dizajnet e kartolinave jane vizatimet e femijeve tane te cilet hedhin ne leter perceptimin e
tyre per Vitin e Ri apo se si do donin ta kalonin ate.

Pikturat

Ne kemi femije shume te talentuar te cilet pikturojne bukur. Me ndihmen e mesueses se
piktures femijet tane pikturojne shume piktura me te cilat ne organizojme ankandin e pikturave
per te mbledhur fonde ne Javen e Hermann Gmeiner ne 26 Qershor 2012.

Behu edhe ti pjese e ankandit!

Nese deshironi te blini nje pikture apo te beheni pjese e ankandit ju lutem na
kontaktoni per me shume informacion ne:

Migena Loli
Koordinatore per Mbledhjen e Fondeve

Cel : 00355 68 90 44 676
Tel : + 355 4 2415 972 /ext 15
Fax : +355 4 2415973
migena.loli@soskd.org.al

 

MENU