SOS Fshatrat e Fëmijëve
1
2
3

     

Ju jeni këtu: Behu DONATOR! Donatoret

Print

 

Hydropower shpk që prej Tetor 2014 financon tre fëmijë të Fshatit SOS pa afate kohore . Hydropower është zotuar ti mbështesë në vazhdimësi këta fëmijë! FALEMINDERIT!

 

Print

 

VODAFONE ALBANIA FOUNDATION

 

Print

 

Hygeia Hospital në Tiranë ka marrë përsipër vizitat falas për fëmijët e Fshatit SOS! FALEMINDERIT!

 

Print

 

AMSHC

 

Print

 

Teatri i Operas dhe Baletit ka qënë gjithashtu një partner në realizimin e eventeve për mbledhjen e fondeve! FALEMINDERIT!

 

Print

 

DIAGONIA

 

Print

 

Ambasada Austriake është një ndër partnerët tanë më të rëndësishëm. Me ndihmën e tyre të çmuar ne kemi mundur të realizojmë Evente për Mbledhjen e Fondeve! FALEMINDERIT!

 

Print

 

SWISS FOUNDATION FOR INNOVATION

 

Print

 

Agrotek Albania nëpërmjet fermës Tik Tik ka realizuar një fushatë marketingu duke bashkuar logon e saj me logon tonë, fushatë që na ka sjellë jo vetëm të ardhura dhe donacione në naturë por edhe një publicitet shumë të mirë! FALEMINDERIT!

 

Print

 

DHL

 

Print

 

Irisoft në 2015 ka firmosur marrëveshjen në bazë të së cilës do të ofrojë në vazhdimësi kurset falas për të rinjtë tanë! FALEMINDERIT!

 

Print

 

Shoqata Greke e Biznesit në Mars 2015 ka firmosur marrëveshjen 1 vjeçare në bazë të së cilës financon një Familje SOS me shtatë fëmijë! Shoqata Greke e Biznesit është shprehur se do të ketë një marrëveshje afatgjatë me SOS Fshatrat e Fëmijëve Shqipëri në ndihmë të fëmijëve në nevojë! FALEMINDERIT!

 

Print

 

AMC

 

Print

 

ICEBERG

 

Print

 

Microsoft

 

Print

 

BANKA CREDINS

 

Print

 

AGNA

 

Print

 

CCI

 

Print

 

PRICEWATERHOUSECOOPERS

 

Print

 

Trans Adriatic Pipeline

 

Print

 

TAR TENDA

 

Print

 

TIRANA BANK

 

Print

 

AKSA

 

Print

 

FSHF

 

Print

 

World Flex

 

Print

 

Societe Generale Albania

 

Print

 

Meggle Albania

 

Print

 

Fast Dairy

 

Print

 

EXCLUSIVE GROUP ALBANIA

 

MENU