SOS Fshatrat e Fëmijëve
1
2
3

     

Ju jeni këtu: Njoftime

Mundesite Ligjore dhe Buxhetore - Vleresimi për rritjen e subvencioneve qeveritare

Print

Mundesite Ligjore dhe Buxhetore - Vleresimi për rritjen e subvencioneve qeveritare

 

ToR Assessment Government Subsidies SOS AL 2018.pdf
  ToR Assessment Government Subsidies SOS AL 2018.pdf    

Pozicione pune Menaxher Projektit dhe Asistent Financiar dhe Administrativ

Print

Ne kuader te implementimit te projektit te ri te financur nga EU, jane hapur dy pozicione te reja: Menaxher Projektit Asistent Financiar & Administrativ. Bashkengjitur jane pershkrimet e puneve respektive.

 

pershkrim pune.zip
pershkrim pune.zip
  pershkrim pune.zip    

Terms of Reference for Case Management Training Service Providers (first round) - The deadline for submitting the proposal is 15 September 2017.

Print

 

Terms of Reference for Case Management Training Service Providers (first round) - The deadline for submitting the proposal is 15 September 2017.

Terms of Reference for Coachng for Employment Training Service Provider.doc (Kohezgjatja e Kontrates 1 vit)
  Terms of Reference for Community Development Training Service Providers (first round) - The deadline for submitting the proposal is 15 September 2017.    

Behu Nene ose teze ne nje familje te SOS fshatit te femijeve

Print

 

Behu Nene ose teze ne nje familje te SOS fshatit te femijeveShoqata SOS Fshatrat e Fëmijëve Shqipëri është një organizatë private, humanitare, jo-politike dhe jo fetare, që ofron kujdes afatgjatë me bazë familjare për fëmijët, të cilët kanë humbur prindërit apo që për arsye të ndryshme nuk mund të jetojnë me prindërit e tyre. SOS Fshatrat e Fëmijëve mbështet gjithashtu fëmijët dhe familjet në nevojë përmes projekteve, që synojnë zhvillimin e kapaciteteve të tyre.

Si nje profesioniste e kujdesit per femijen, SOS nena jeton se bashku me femijet e saj, drejton zhvillimin e tyre, menaxhon shtepine ne menyre te pavarur. Ajo perkushtohet me profesionalizem dhe dashuri ne kujdesin per femijet. Ne punen e saj te perditeshme ajo ndihmohet nga SOS tezja.

Detyrat dhe pergjegjesite kryesore

1) SOS Nena ofron perkujdesje afatgjate dhe krijon lidhje te perhershme shpirterore dhe
emocionale me femijet qe jane ne kujdesin e saj;
2) Krijon nje ambient te ngrohte, te dashur dhe te sigurte familiar per femijet e
besuar kujdesit te saj; perkushtohet me profesionalizem dhe dashuri ne kujdesin per femijet.
3) Drejton SOS-Familjen nepermjet ndermarrjes se veprimeve dhe vendimeve per femijet e
besuar kujdesit te saj ne rolin e prindit;
4) Krijon nje ambient mikprites per femijen e porsaardhur dhe bashkepunon ngushtesisht
me stafin tjeter te SOS Fshatit te Femijeve;
5) Miremban marredheniet familjare me femijet qe largohen nga kujdesi i saj;


Kerkesat per kandidaten:

1) Grua e moshes 35 50 vjeç, pa impenjime familjare (qe do te thote e pamartuar, ose pa femije ne ngarkim);
2) Te jete e gatshme te jetoje ne SOS-Fshatin e Femijeve Tirane; E gatshme per nje perkushtim afatgjate ndaj kujdesit per femijet e SOS Fshatit te Femijeve.
3) Te kete perfunduar arsimin e mesem (12 vjet); preferohet, te kete kryer trainime ne fushen e kujdesit per femijet;
4) Te kete nje eksperience pune jo me pak se 5 vjet ne rritjen dhe edukimin e femijeve;
5) Te jete e afte dhe te kete deshire te kryeje te gjitha detyrat normale te nje nene / amvise per kujdesin ndaj femijeve;
6) Te kete shendet te mire fizik dhe mendor;
7) Te kete durim dhe komunikim te mire;
8) Te jete e afte te mesoje dhe te kete deshire per tu permiresuar ne punen me femijet ne veshtiresi.

Perfitimet e nenes SOS

SOS Nena shperblehet me nje rroge mujore, e cila eshte atraktive dhe konkuruese ne tregun shqiptar.
Ajo jeton me SOS femijet, ne Fshatin SOS ne nje shtepi te kompletuar, me shpenzimet e organizates.
Perfiton 30 dite kalendarike pushim vjetor;
Perfiton falas nje check-up mjekesor ne vit si dhe rimbursim per shpenzimet e tjera mejekesore;
SOS Fshati i ofron siguri dhe qendrueshmeri per te ardhmen, nje program te vecante pensioni.
SOS Nena kryen trajnime te vazhdueshme gjate gjithe karrieres se saj.


Personat e interesuar jane te ftuar te paraqesin nje C.V. ne adresen Rr.Hermann Gmeiner,
Sauk - Tirane; enkelejda.tefa@soskd.org.al Tel: +355 4 4536901 ext 33

 

FTESE PER SHPREHJE TË INTERESIT PER OFRUES TE KURSEVE TE FORMIMIT PROFESIONAL -Roundi i dyte

Print

Detajet jane te bashkengjitura

 

TOR per Kurset e Formimit Profesional Mars 2018.docx
  TOR per Kurset e Formimit Profesional Prill 2018 Roundi i Dyte.docx    

MENU