SOS Fshatrat e Fëmijëve
1
2
3

     

Ju jeni këtu: Kontakt

Kontakte

Print

Zyra Nacionale

 

Rr.Hermann Gmeiner, Sauk
Tel/Fax: +355 4 453 6901
info@soskd.org.al
www.soskd.org.al
www.sos-childrensvillages.org

Nëse dëshironi të referoni raste fëmijësh të cilët kane humbur kujdesin prindëror ose janë në risk për ta humbur dhe të rekomandoni familje vulnerabël dhe në risk, kontaktoni:

Kontakt : Elsa Deda

E-mail: elsa.deda@soskd.org.al


Kontakt : Blerina Bllaca

Email: blerina.bllaca@soskd.org.al


Për tu informuar për programet e organizatës në nivel ndërkombëtar: www.sos-childrensvillages.org

Politikat e Privatesise
Mbrojtja e të dhënave personale


Sos Fshati i Femijeve sqaron se informacioni i dhene nga Ju do te perpunohet sipas qellimit te dhene ose miratimit Tuaj ose sipas kushteve te Legjislacionit Shqiptar.
Keto te dhena nuk u jepen paleve te treta pa marre miratimi tuaj paraprak ne perputhje me Legjislacionin Shqiptar per mbrojten e te dhenave personale.
Çdo Informacion i dhene eshte ne perputhje me Ligjin Shqiptar nr. 9887 date 10.03.2008 "Per mbrojtjen e te dhenave personale” si dhe Rregulloreve te tjera shtese.
Gjithashtu perdoruesi konfirmon se te dhenat e paraqitura jane autentike dhe te sakta.Ne momentin e depozitimit te ketyre te dhenave, perdoruesi pranon qe keto te dhena te perdoren per qellime te brendshme ne organizate si dhe pranon perpunimin e tyre.
Bazuar ne Ligjin nr. 9887 date 10.03.2008 perdoruesi nepermjet nje kerkese ka te drejte te shohe te dhenat e tij personale te depozituara ne menyre te vullnetshme ose mund te kerkoje ti korrigjoje ato.

 

MENU