Posted on September J 2023 on 8:31 pm in

FTESË PËR OFERTË -LYERJE, RIKONSTRUKSIONE DHE PUNIME ELEKTRIKEFTESË PËR OFERTË  ME OBJEKT: LYERJE, RIKONSTRUKSIONE DHE PUNIME ELEKTRIKE NË SOS FSHATRAT E FËMIJËVË SHQIPËRI Detajet jane ne linkun e me poshtem: Ftese per oferte-Lyerje, Rikonstruksione dhe Punime elektrikePosted on September J 2023 on 8:15 am in

Ftese per oferte “Kartolinat 2023”Per ftesen per oferte te kartolinava 2023 me poshte jane detajet: FINAL_Ftese per oferte_Kartolinat 2023Posted on August J 2023 on 6:03 pm in

Perspektiva Që Mundësojnë Punësimin e të Rinjve”, ceremonia përmbyllëse e Projektit Yeep  SOS Fshatrat e Fëmijëve në Shqipëri e ka implementuar Projektin YEEP me në fokus të rinjtë, në afatin kohor Tetor 2019 – Mars 2023. Me përfundim të shtrirjes kohorePosted on November J 2021 on 9:37 am in

Mbremje Artistike në TOB – 13 Qershor 2015!SOS Children s Villages in Albania organized on yesterday a special event themed Donors Day to promote and express gratitude to all existing and new donorsPosted on August J 2019 on 9:15 am in

Dita e Donatorëve në SOS Fshatrat e Femijeve Shqiperi!SOS Fshatrat e Femijeve Shqiperi organizoi dje nje event special te titulluar Dita e Donatoreve per te promovuar dhe per t ju shprehur mirenjohjen donatoreve aktualPosted on August J 2019 on 7:37 pm in

Shoqata Greke e Biznesit me seli në Tiranë bën pjesë tashmë në rrethin e miqve tanë.Shoqata Greke e Biznesit me seli ne Tirane ben pjese tashme ne rrethin e miqve tane. Kjo shoqate ka ne perberjen e saj shume biznese greke te cilat operojne ne Shqiperi.Posted on August J 2019 on 7:36 pm in

Behu Nëne ose teze në një familje të SOS fshatit të femijeveShoqata SOS Fshatrat e Fëmijëve Shqipëri është një organizatë private, humanitare, jo-politike dhe jo fetare, që ofron kujdes afatgjatë me bazë familjare për fëmijët, të cilët kanë humbur prindërit apo