SOS Fshatrat e Fëmijëve
1
2
3

     

Ju jeni këtu: Evente

Dita e Donatoreve ne SOS Fshatrat e Femijeve Shqiperi!

Print

 

Dita e Donatoreve ne SOS Fshatrat e Femijeve Shqiperi!


SOS Fshatrat e Femijeve Shqiperi organizoi dje nje event special te titulluar Dita e Donatoreve per te promovuar dhe per t ju shprehur mirenjohjen
donatoreve aktual dhe te rinjve qe kontribuojne dhe mbeshtesin misionin dhe vizionin e organizates SOS Fshatrat e Femijeve Shqiperi

Ne aktivitet moren pjese Ambasadori i Austrise Z. Thomas Schnoll dhe and Ambasadori Grek Z. Leonidas C. Rokanas si dhe donator individual apo bisnese qe kontribuojne per femijet!
Gjate eventit SOS Fshatrat e Femijeve Shqiperi rinovoi marreveshje ekzistuese me disa partner si: International Commercial Bank, Societe General Albania Bank, Agrotek Albania, Hidropoeer shpk, Gruppo EdilCentro, Hygeia Hospital, Credins Bank, etj si dhe firmosi marreveshje te reja me
Shoqata Greke e Biznesit e cila do sponsorizoje nje familje me shtate femije!
Ambasada Greke e cila do sponsorizoje dy femije,
Tirana Bank e cila do sponsorizoje tre femije,
Irisfot i cili do sponsorizoje kurse per lende mesimore dhe kurse per gjuhe te huaja per 29 te rinjte tane!
Ne kete event u organizua gjithashtu Ankandi i Pikturave te punuara nga femijet e talentuar te cilat u shiten per te ngritur fonde!
Ky event ishte nje thirrje e hapur drejtuar gjithe bizneseve potenciale per te kontribuar!

 

Mbremje Artistike ne TOB - 13 Qershor 2015!

Print

 

I nderuar Mik!

Ashtu si vjet, ne edhe kete vit po bashkepunojme me Ambasaden Austriake dhe Teatrin e Operas dhe Baletit qe nepermjet nje mbremjeje te bukur artistike te ndihmojme SOS Fshatrat e Femijeve Shqiperi!

Kete te Shtune, date 13 Qershor, ora 20.00 artisti i mirenjohur Shkelzen Doli do performoje ne TOB duke dhuruar po aq emocione pozitive dhe krenari sic na dhuroi duke hapur Koncertin e Vjenes!

Ju do keni mundesine qe jo vetem te shijoni muziken e tij por edhe te ndihmoni femijet pa perkujdesje prinderore!

Kemi nevoje te jemi prane dhe te ndihmojme njeri tjetrin – Bashke mund tja dalim

Biletat shiten prane ambjenteve te TOB, megjithate nese deshironi mund te rezervoni edhe nepermjet nesh ne adresen: migena.loli@soskd.org.al ose nr tel: 068 90 44 676.

 

SOS Fshtrat e Femijeve bashkepunim me Agrotek

Print

 


 

Shoqata Greke e Biznesit me seli ne Tirane ben pjese tashme ne rrethin e miqve tane.

Print

 

Shoqata Greke e Biznesit me seli ne Tirane ben pjese tashme ne rrethin e miqve tane.Shoqata Greke e Biznesit me seli ne Tirane ben pjese tashme ne rrethin e miqve tane. Kjo shoqate ka ne perberjen e saj shume biznese greke te cilat operojne ne Shqiperi. Ata zgjodhen te mbeshtesin femijet e SOS Fshatit te Femijeve ne keto prag festash mbushur plot me emocione pozitive.
Shoqata Greke e Biznesit ofroi paketen e mbeshtetjes se nje familjeve SOS per muajin Dhjetor dhe dhuratat e fundvitit per te gjithe femijet ne daten 17 Dhjetor 2014.
Femijet kishin pergatitur per miqte dhe nje koncert festiv me kenge,vjersha dhe kercime. Ansambi i femijeve Shqiponjat i dha gjalleri kesaj feste.
SOS Fshatrat e Femijeve Shqiperi deshiron te falenderoje ne vecanti Shoqaten Greke te Biznesit vecanerisht Bordin e saj drejtues me pjesemarrjen e : Ioannis Kougionas (NBG BANK), Stavros Krasadakis( HYGEIA HOSPITAL TIRANA), George Blekas( INTRACOM TELECOM), Periklis Drougkas( ALPHA BANK), Adamantios Frantzis (TITAN ANTEA CEMENT), Anastasios Mavrakis( MAMIDOIL ALBANIA )
SOS Fshatrat e Femijeve Shqiperi deshiron te ftoje cdo kompani, biznes, individe ndryshem qe te jene pjese e mbeshtetjes se iniciativave sociale.

 

MENU