SOS Fshatrat e Fëmijëve
1
2
3

     

Ju jeni këtu: Behu DONATOR! Behu mik!

Behu Mik!

Print

Ne kemi nevojë për më shumë Miq!

 

Mik i SOS Fshatrat e Fëmijëve Shqipëri është një individ i përkushtuar i cili dhuron çdo muaj një sasi të caktuar lekësh të cilat shkojnë për ushqime, veshmbathje, edukim, kujdes shëndetësor dhe aktivitete sociale
të fëmijëve për të cilët ne përkujdesemi. Fëmijët, adoleshentët dhe të rinjtë duhet të kenë një familje. Misioni
ynë është të ndihmojmë ata që për arsye të ndryshme kanë humbur familjen apo janë në rrezik për ta humbur
atë. Për ta bërë këtë ne kemi nevojë për JU!
Kontribo buxhetin e një fëmije për një vit duke mbuluar të gjitha shpenzimet e tij të ushqimit, veshmbathjes,
edukimit, përkujdesit mjeksor, aktiviteteve sociale etj.
Dhuro tani! Për të bërë një donacion ju lutem kontaktoni:
Migena Loli

Koordinatore për Mbledhjen e Fondeve

Cel : 00355 68 90 44 676
Tel : + 355 4 2415 972 /ext 15
Fax : +355 4 2415973
migena.loli@soskd.org.al

ose derdheni shumën që do kontriboni në numrin tonë të llogarisë:

Banka Credins
00000185006
IBAN: AL21 2121 1016 0000 0000 0018 5006

 

MENU