Behu Cift SOS, në SOS Fshatin e Fëmijëve Shqipëri

Qellimi i pozicionit

Krijimi i nje ambienti te sigurt dhe te ngrohte familjar; krijimi i nje marredhenie te qendrueshme me femijet qe kane nen kujdes; dhenia e kujdesit dhe zhvillimi i femijes; sigurimi i te gjitha nevojave te femijes dhe marrja e vendimeve me te mira per te.

 

Detyrat dhe pergjegjesite kryesore te Ciftit SOS

 

 1. Cifti SOS ofron perkujdesje afatgjate dhe krijon lidhje te perhershme shpirterore dhe emocionale me femijet qe jane ne kujdesin e tij;
 2. Krijon nje ambient te ngrohte, te dashur dhe te sigurte familiar per femijet e besuar kujdesit te tij; perkushtohet me profesionalizem dhe dashuri ne kujdesin per femijet; menaxhon me pergjegjshmeri aktivitetet e perditeshme ne shtepi duke siguruar permbushjen e nevojave te femijeve
 1. Siguron mireqenien e femijes nepermjet kryerjes rolit te prinderve – inkurajon zhvillimin e cdo femije dhe te riu ne familjen SOS; siguron mbeshtetje fizike dhe emocionale per mireqenien e cdo femije duke marre parasysh rrenjet biologjike, sociale dhe kulturore te femijeve.
 1. Ndermerr veprime dhe vendimeve per femijet e besuar kujdesit te tij ne rolin e prinderve SOS ne bashkepunim me stafin  SOS Fshatit te Femijeve; mbeshtet dhe drejton cdo femije dhe te ri ne rrugen drejt pamvaresise;
 2. Miremban marredhenie familjare me femijet qe largohen nga kujdesi i tij;

 

Kerkesat per Ciftin SOS:

 

 1. Preferohen cifte pa femije, ose me femije te rritur dhe te pavarur;
 2. Te jene te gatshem te jetojne ne SOS-Fshatin e Femijeve Tirane dhe te ndajne jeten me femijet qe kane nen kujdes; te gatshem per nje perkushtim afatgjate ndaj kujdesit per femijet e SOS Fshatit te Femijeve.
 3. Martesë / bashkëjetesë të qëndrueshme dhe afatgjatë për të paktën dhjetë vjet
 4. Te kene perfunduar arsimin e mesem (12 vjet); preferohet, qe njeri prej prinderve te kete kryer trainime ne fushen e kujdesit per femijet;
 5. Te jene te afte dhe te kene deshire te kryejne te gjitha detyrat normale te nje cifti prindrish, ne kujdesin ndaj femijeve;
 6. Te kete dosje te paster penale dhe te mos kete asnje incident dhune / abuzime me femijet;
 7. Te kene shendet te mire fizik dhe mendor;
 8. Te kene durim dhe komunikim te mire;
 9. Te kene aftësi pët të ndërtuar marrëdhënie ndërpersonale
 10. Te jene te gatshem per zhvillim dhe trajnime te metejshme ne fushen e perkujdesjes se femijeve.
 11. Partneri Mbështetës  duhet të ketë punë të qëndrueshme jashtë SOS Fshatit të Fëmijëve.

Organizata mbulon shpenzimet financiare per femijet dhe Prindin SOS.

 

Personat e interesuar jane te ftuar te dergojne

me email:  hr@soskd.org.al    Tel: +355 4 4536901 ext 16

Aplikime
Eksperienca pune

Arsimi / Edukimi


Kurse dhe trajnime profesionaleGjuhët e huajaPrograme kompjuterike qe njihni
Leje drejtimi automjeti

PoJo
Nga një punonjës i organizatesNga njoftimi ne internet / gazeteTjeter

Unë deklaroj se të gjitha të dhënat e mia janë të vërteta dhe të plota. Nëse gjatë punësimit tim në SOS Fshatrat e Fëmijëve Shqipëri, vërtetohet e kundërta e deklarimit të të dhënave të mia, pranoj përfundim e menjëhershëm të marrëdhënies time të punësimit me organizatën.