Mbremje Artistike në TOB – 13 Qershor 2015!

Postuar: November 18, 2021at 9:37 am, in

I nderuar Mik!

Ashtu si vjet, ne edhe kete vit po bashkepunojme me Ambasaden Austriake dhe Teatrin e Operas dhe Baletit qe nepermjet nje mbremjeje te bukur artistike te ndihmojme SOS Fshatrat e Femijeve Shqiperi!

Kete te Shtune, date 13 Qershor, ora 20.00 artisti i mirenjohur Shkelzen Doli do performoje ne TOB duke dhuruar po aq emocione pozitive dhe krenari sic na dhuroi duke hapur Koncertin e Vjenes!

Ju do keni mundesine qe jo vetem te shijoni muziken e tij por edhe te ndihmoni femijet pa perkujdesje prinderore!

Kemi nevoje te jemi prane dhe te ndihmojme njeri tjetrin  Bashke mund tja dalim

Biletat shiten prane ambjenteve te TOB, megjithate nese deshironi mund te rezervoni edhe nepermjet nesh ne adresen: migena.loli@soskd.org.al ose nr tel: 068 90 44 676.