Posted on March J 2023 on 4:26 pm in

Request for proposal_Foster Care CampaignFoster care respects the right of children without parental care to live in a family environment and prevents harmful placement in long-term residential institutions. Research and experiences show that thePosted on March J 2023 on 1:34 pm in

Ftese per Oferte_ Sherbim katering per trajnimet me prinder_KorceMe poshte jane detajet SOS Fshatrat e Femijeve Shqiperi_Ftese per Oferte _Facilite per Organizim Trajnimi- Lokacioni KorcePosted on November J 2021 on 9:37 am in

Mbremje Artistike në TOB – 13 Qershor 2015!SOS Children s Villages in Albania organized on yesterday a special event themed Donors Day to promote and express gratitude to all existing and new donorsPosted on August J 2019 on 9:15 am in

Dita e Donatorëve në SOS Fshatrat e Femijeve Shqiperi!SOS Fshatrat e Femijeve Shqiperi organizoi dje nje event special te titulluar Dita e Donatoreve per te promovuar dhe per t ju shprehur mirenjohjen donatoreve aktualPosted on August J 2019 on 7:37 pm in

Shoqata Greke e Biznesit me seli në Tiranë bën pjesë tashmë në rrethin e miqve tanë.Shoqata Greke e Biznesit me seli ne Tirane ben pjese tashme ne rrethin e miqve tane. Kjo shoqate ka ne perberjen e saj shume biznese greke te cilat operojne ne Shqiperi.Posted on August J 2019 on 7:37 pm in

News 3Army had half a day. I don’t understand the question, and I won’t respond to it. Get me a vodka rocks. And a piece of toast. Guy’s a pro. I’mPosted on August J 2019 on 7:36 pm in

Behu Nëne ose teze në një familje të SOS fshatit të femijeveShoqata SOS Fshatrat e Fëmijëve Shqipëri është një organizatë private, humanitare, jo-politike dhe jo fetare, që ofron kujdes afatgjatë me bazë familjare për fëmijët, të cilët kanë humbur prindërit apo