Shoqata Greke e Biznesit me seli në Tiranë bën pjesë tashmë në rrethin e miqve tanë.

Postuar: August 9, 2019at 7:37 pm, in

Shoqata Greke e Biznesit me seli ne Tirane ben pjese tashme ne rrethin e miqve tane. Kjo shoqate ka ne perberjen e saj shume biznese greke te cilat operojne ne Shqiperi. Ata zgjodhen te mbeshtesin femijet e SOS Fshatit te Femijeve ne keto prag festash mbushur plot me emocione pozitive.
Shoqata Greke e Biznesit ofroi paketen e mbeshtetjes se nje familjeve SOS per muajin Dhjetor dhe dhuratat e fundvitit per te gjithe femijet ne daten 17 Dhjetor 2014.
Femijet kishin pergatitur per miqte dhe nje koncert festiv me kenge,vjersha dhe kercime. Ansambi i femijeve Shqiponjat i dha gjalleri kesaj feste.
SOS Fshatrat e Femijeve Shqiperi deshiron te falenderoje ne vecanti Shoqaten Greke te Biznesit vecanerisht Bordin e saj drejtues me pjesemarrjen e : Ioannis Kougionas (NBG BANK), Stavros Krasadakis( HYGEIA HOSPITAL TIRANA), George Blekas( INTRACOM TELECOM), Periklis Drougkas( ALPHA BANK), Adamantios Frantzis (TITAN ANTEA CEMENT), Anastasios Mavrakis( MAMIDOIL ALBANIA )
SOS Fshatrat e Femijeve Shqiperi deshiron te ftoje cdo kompani, biznes, individe ndryshem qe te jene pjese e mbeshtetjes se iniciativave sociale.