Bëhu MIK SOS - SOS Fshtrat e Fëmijëve

Bëhu MIK SOS

Të qenit një MIK SOS do të thotë që do të dhuroni një shumë të zgjedhur nga ju, në mënyrë të vazhdueshme, në bazë mujore – për të mundësuar një fëmijëri të lumtur dhe të sigurtë për fëmijët dhe të rinjtë që mbështeten nga SOS Fshatrat e Fëmijëve.

Pse është e rëndësishme të jeni një MIK SOS

Organizata jonë ofron kujdes afatgjatë të cilësisë së lartë dhe mbështetje të vazhdueshme për fëmijët dhe të rinjtë pa kujdes prindëror, deri në pavarësinë e tyre të plotë. Me mbështetjen tuaj të vazhdueshme, do të ndihmoni në ndryshimin e jetës së shumë fëmijëve dhe të rinjve në Shqipëri – dhe do t’u jepni një shans për një të ardhme të lumtur dhe të sigurtë!
Duke bërë dhurime mujore 1000, 1500, 2000 lekë APO çdo shumë tjetër që vetezgjidhni – ju i shoqëroni simbolikisht fëmijët në rrugëtimin e tyre të rritjes, na ndihmoni të përgjigjemi ndaj nevojave të tyre çdo ditë, në mënyrë që ata të rriten me ngrohtësinë dhe sigurinë që ofron një familje, të arsimohen, të përgatiten për jetën e tyre të pavarur në të ardhmen.

Fondet që Miqtë tanë SOS dhurojnë janë mbështetje direkte për fëmijët dhe të rinjtë që mbështeten nga SOS Fshatrat e Fëmijëve dhe përdoren ekskluzivisht për të mbuluar nevojat dhe shpenzimet e tyre aktuale.

Si mund të bëheni MIK SOS?

Mënyra se si mund të bëheni MIKU ynë SOS dhe t’i shoqëroni fëmijët në rrugëtimin e tyre të rritjes është shumë e thjeshtë.

Me një Dhurim Online

– duke plotësuar formularin e dhurimit online, me shumën e zgjedhur prej jush

Me ndihmën e Ambasadorëve SOS

– përmes një aplikacioni të sigurtë me të cilin ata pajisen, në vende publike nëpër qytetin e Tiranës

Si të ndaloni të qenit MIK SOS?

Si të ndaloni së qeni Miku ynë SOS?

Nëse mundësitë tuaja nuk ju lejojnë më të dhuroni, mund të anuloni donacionet mujore në çdo kohë që dëshironi.

Na kontaktoni dhe do t’ju orientojmë për hapat e mëtejshëm:
Nëse rrethanat ndryshojnë dhe vendosni të bëheni përsëri MIK SOS, mos hezitoni të na kontaktoni – do të kemi kënaqësi t’ju ndihmojmë.

Më Shumë Informacion

Të gjitha informacionet lidhur me të qenit MIK SOS, ngjarjet aktuale, si dhe ato lidhur me punën e SOS Fshatrat e Fëmijëve, etj. – mund t’i gjeni në website-in tonë ose në rrjetet tona sociale ( Facebook , Instagram , LinkedIn , YouTube ).

Nëse nuk gjeni informacionin që kërkoni, mund të na kontaktoni për çdo pyetje që mund të keni:
Të gjitha të dhënat personale që ju jepni, do të përdoren në përputhje me Ligjin për Mbrojtjen e të Dhënave Personale.