Bëhu Partneri Ynë - SOS Fshtrat e Fëmijëve

Dëshironi të bashkëpunoni me ne?

Bëhu partneri ynë i çmuar

Ne kujdesemi që partneriteti me ne të jetë strategjik dhe të impaktoj tema të rëndësishme. Sëbashku jemi të vendosur për të realizuar sa më shumë për fëmijët dhe familjet në nevojë, duke respektuar principet dhe vlerat e bashkëpunëtorëve tanë

Pavarësisht nëse jeni një ndërmarrje e vogël ose një kompani e madhe, përpara jush ofrojmë mundësi të ndryshme bashkëpunimi:

Fushata Marketingu të Përgjegjësisë Sociale

Sponsorizimi Korporativ

Angazhimi i Stafit

Angazhimi i Klientëve