Mbështet si individ - SOS Fshtrat e Fëmijëve

Mbështet si individ

Ndonjëherë prindërit nuk mund të kujdesen për fëmijët e tyre vetë, ndonjëherë fëmijët humbasin prindërit e tyre, ose ata nuk e kanë pas kurrë mundësinë t’i takojnë – këta janë fëmijët që kanë nevojë për mbështetjen tuaj. Çdo ditë!

Mbështet si Individ

Organizata SOS Fshatrat e Fëmijëve ka vepruar në Shqipëri për 27 vjet, duke u siguruar qindra fëmijëve një mjedis familjar të ngrohtë, dashuri, një ndjenjë të përkatësisë, arsim – një mundësi për një të ardhme më të mirë. Kujdesi ynë është afatgjatë dhe si të tillë, mund të themi se kemi rritur të rinj të mirë, të sinqertë dhe të suksesshëm dhe se kemi mbajtur familjet të bashkuara.
Por sigurisht që nuk mund ta bëjmë këtë të vetëm – kemi nevojë për ndihmën tuaj!
Me mbështetjen tuaj, Ju mund të siguroni kujdes cilësor për fëmijët, që ata të rriten në një shtëpi të dashur, të rrethuar nga dashuria dhe mbështetja prindërore. Ju na ndihmoni t’i inkurajojmë ata të zhvillojnë lirshëm kapacitetet e tyre, t’i përgatisim për sfidat në jetë dhe t’i bëjmë ata të rinj të suksesshëm me kontribute aktive në shoqëri.

Si mund të Ndihmoni

Falë mbështetjes TUAJ, miqtë tanë të dashur, së bashku mund t’u ndryshojmë jetën dhe të krijojmë mundësi për fëmijët që nuk kanë pasur mundësinë të shijojnë një fëmijëri të lumtur, që ëndërrojnë për një të ardhme të suksesshme.

Dhuro Online

Dhuro Online – duke plotësuar formën e dhurimit online me shumën që ju dëshironi & zgjidhni – kështu, ju i shoqëroni simbolikisht fëmijët në rrugëtimin e tyre të rritjes, dhe ndihmoni në përgjigjen ndaj nevojave të tyre të përditshme.

Tako Ambasadorët SOS

Me ndihmën e Ambasadorëve tanë – të cilët do të jenë në dispozicion në vende publike nëpër qytetin e Tiranës – do të jeni në gjendje të bëni donacionin tuaj përmes një aplikacioni të sigurtë që ata kanë me vete. Do t’i dalloni lehtësisht përmes ngjyrave identifikuese të SOS Fshatrat e Fëmijëve (kryesisht ajo blue 💙).

Dhuro produkte/ shërbime

Të gjitha të dhënat personale që ju jepni, do të përdoren në përputhje me Ligjin për Mbrojtjen e të Dhënave Personale.

Mund të jepni mbështetjen tuaj edhe duke dhuruar produkte dhe shërbime. Dhuratat in-kind janë të shumta, dhe mund të jenë ushqim, rroba, këpucë, material shkollor, lodra, pajisje shtëpie dhe mobilje, etj.

Pyetjet më të shpeshta

Më shumë Informacion

Të gjitha informacionet në lidhje me SOS Friend, ngjarjet dhe fushatat aktuale, si dhe ato që lidhen me punën e Fshatrave të Fëmijëve SOS mund të gjenden në faqen tonë të internetit ose në rrjetet tona sociale Facebook , Instagram , LinkedIn , YouTube .

Nëse nuk e gjeni informacionin që kërkoni, gjithmonë mund të na kontaktoni dhe të bëni një pyetje