Donacione në Natyrë - SOS Fshtrat e Fëmijëve

Donacione në Natyrë

Dhurime në produkte

Ju mund të na mbështesni edhe me donacione në produkte, si artikuj ushqimorë, veshje, materiale shkollore, lodra, pajisje elektro-shtëpiake, mobilje etj.
Nëse vendosni të na mbështesni në misionin tonë, për të siguruar “Një shtëpi të dashur për çdo fëmijë”, ju lutem sillini donacionet tuaja në ambjentet e SOS Fshatit Tiranë – me adresë “Rruga Hermann Gmeiner, nr. 5, Sauk”;

Na kontaktoni për më shumë informacion:

Kapma dorën, mos më lër të rritem vetëm

Njihu me kënaqësinë e të ndihmuarit dhe bëhu dhurues – bëhu MIK SOS, mik i fëmijëve pa kujdes prindëror!
car rental tirana real estate saranda