Donation Success - SOS Fshtrat e Fëmijëve

Dhurimi u krye me sukses!

Përzemërsisht, mirënjohës që sot zgjodhët të kapni dorën e një fëmije...

Kontributi yt ndihmon që së bashku, të vijojmë misionin për t’u dhënë fëmijëve në kushte vulnerabël dhe pa kujdes prindëror: një shtëpi të dashur, kujdesin e duhur dhe shpresë për një të ardhme më të mirë!
Faleminderit për mbështetjen tuaj – SOS Fshatrat e Fëmijëve Shqipëri
car rental tirana real estate saranda