Hotel Rogner Europapark organizoi Ditën e Verës për Fshatin e Fëmijëve SOS! - SOS Fshtrat e Fëmijëve

Lajme

Kapma dorën, Mos më lër të rritem vetëm

Njihu me kënaqësinë e të ndihmuarit dhe bëhu dhurues – bëhu MIK SOS, mik i fëmijëve pa kujdes prindëror!

Hotel Rogner Europapark organizoi Ditën e Verës për Fshatin e Fëmijëve SOS!

Edhe pse moti nuk ishte shumë premtues, kjo nuk na pengoi të kalonim disa orë të lumtura në Hotel Rogner Europapark. Fëmijët e fshatit SOS, u argëtuan pa masë në shoqërinë e një grupi të mrekullueshëm animatorësh, ritme të gëzuara, dhurata dhe një banket plot ngjyra, të ofruar nga Hotel Rogner Europapark, gjatë Ditës së Verës!

Ju falënderoj shumë për mbështetjen!

Shpërndaje në mediat sociale

car rental tirana real estate saranda