Njoftim - Officer Finance & Burime Njerezore - SOS Fshtrat e Fëmijëve

Njoftim – Officer Finance & Burime Njerezore

Shoqata SOS Fshatrat e Fëmijëve, Shqipëri shpall konkurimin për një vend të lirë në pozicionin:OFICER FINANCE DHE I BURIMEVE NJEREZORE

Detajet jane si me poshte: Njoftim – Officer Finance & Burime Njerezore

Shpërndaje në mediat sociale

car rental tirana real estate saranda